A HIHETETLEN CSALÁD

Mikor a moziban játszották kissé kétketdve fogadtam a Pixar legújabb animációs rajzfilmjét, nem néztem meg. Aztán a neten rábukkanva megakadt a szemem az író-rendező személyén: Brad Bird... a Szuper haver alkotója. Azt a rajzfilmet nagyon szerettem, így amikor A hihetetlenék kijöttek DVD-n, beszereztem. Hihetetlenül jó film, számomra simán kenterbe veri az eddigi (és eddig az ez utáni) animációs filmek 95%-át!!!!
Egy átlagosnak tűnő amcsi család, akik mind szuperhősök. Élik a maguk kis életét, közben megmentik a világot. Egy tökéletes gyerekfilm, mindezek mellett egy felnőttnek sem okoz csalódást, mert ugyanúgy megvannak benne egy James Bond-féle sztori izgalmai és egy kis lírai szatíra, egy család hétköznapi élete, mindez nagyszerű humorral fűszerezve.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Loma Shumway (Monday, 23 January 2017 00:52)


    Hi there! I understand this is sort of off-topic but I needed to ask. Does managing a well-established website such as yours require a massive amount work? I'm completely new to operating a blog however I do write in my journal everyday. I'd like to start a blog so I can easily share my own experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!