CASTING MINDEN

Tímár Péter legújabb filmje újra egy zenés vígjáték, mely ezúttal stílusában már nem, de témájában még mindig retró hangulatot idéz.


Tímár Péter a Csinibabával végképp örökre beírtra magát nemcsak a magyar mozitörténet képzeletbeli nagykönyvébe, de a közönség szívébe is. Talán még a kritikus közönség sem fanyalgott rajta, de lássuk be, ez utóbbi csoport véleménye csak kultúrsznob körökben mondható mérvadónak.
Stílusa és hangulata, nomeg frenetikus, kissé keserédes humora egészen egyedi és abszolút telibe találó. Ezen elemek közül jónéhányat azonban hiába keresünk a Casting Mindenben. Node megvan az oka, mivel ez egy abszolút jelenben játszódó történet.
Humorának legfőbb forrása a paródiajelleg, mivel a sztárcsináló műsort figurázza ki, de nagyon okosan sikerül mértéket tartania, és magát a műsort is olyan rövidre szabja, amennyire lehet.

A színészekre sem lehet panasz. Sokuk maguk is egy hasonló sztárkereső műsorból került a filmbe. Sajnálatosan, és ez tulajdonképp akár bóknak is felfogható, én meg nem mondom, hogy ki színész, ki nem az. Na jó. Azért van, akin látszik.

Összességében ismét egy nagyon kellemes, szórakoztató moziélményt alkotott Tímár Péter, ha nem is Csinibaba 2 ... de úgy hiszem, jobb is így.

Szerintem: 75%

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  text a psychic (Wednesday, 14 December 2016 21:28)

  swapping

 • #2

  sextel (Monday, 19 December 2016 16:45)

  pheasants

 • #3

  sextelefon (Wednesday, 11 January 2017 16:58)

  nieledwie

 • #4

  rytuał miłosny (Monday, 10 April 2017 11:11)

  rytuał miłosny